Platform Lace Laarzen Up Hak Combat Bodem Vrouwen Dikke Hoge
/Riemensandalette L33q8635 Gold Sterlingsoft Lanette Ugg Sandalen ZgdqwqHak Bodem Combat Up Hoge Platform Vrouwen Laarzen Dikke Lace/Nationaal onderzoek DI: er is geen reden om achterover te leunen
Herenschoenen Shoelia Anaconda Leren Boots Red nl S1cqt6z

Nationaal onderzoek DI: er is geen reden om achterover te leunen

Voor het derde achtereenvolgende jaar voerde Factor Vijf in samenwerking met Vakmedianet en PW De Gids het Nationaal onderzoek duurzame inzetbaarheid uit. Wat blijkt: de zaak stagneert.

Duurzame inzetbaarheid mag dan vaker en hoger op de agenda staan, aan de uitvoering van beleid schort nog het een en ander. En dat is niet omdat iedereen al duurzaam inzetbaar is. Want met name voor flexwerkers is op dit punt weinig aandacht, en de respondenten gaven aan dat hun topmanagement in hun ogen geen toonbeeld van duurzame inzetbaarheid is.

Wat is er dan aan de hand? Cristel van de Ven en Aukje Nauta schreven er een artikel over voor PW De Gids, dat verscheen in april 2018. Daarin geven ze ook een aantal praktische tips. Dat is nodig, want actie blijft geboden!

Dames Puma Kopen Sneakers 2019 amp; Schoenen pff6Sq5w.

Door | 9 april 2018|Publicaties|
Francesco Milano Schoenen Sleehakken Dames Zilverkleurig qIHwR7ntzw
Originals Sports Sneaker Für Planet Adidas Lila Damen Haven Bwqdn4TA1
Shop Online Schuhe Calvin Klein Kaufen Deutschland Damen Tw866qA Up Combat Hak Dikke Laarzen Lace Hoge Bodem Vrouwen Platform

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.