Sale Dames 19 Cumulus Gel Goedkoopste Hardloopschoenen Asics
/Riemensandalette L33q8635 Gold Sterlingsoft Lanette Ugg Sandalen ZgdqwqSale Goedkoopste Hardloopschoenen Cumulus 19 Asics Gel Dames/Nationaal onderzoek DI: er is geen reden om achterover te leunen
nl Collectie 2019 Kopen Goedkoop Fitflop Beslist Schoenen TYAIxI

Nationaal onderzoek DI: er is geen reden om achterover te leunen

Voor het derde achtereenvolgende jaar voerde Factor Vijf in samenwerking met Vakmedianet en PW De Gids het Nationaal onderzoek duurzame inzetbaarheid uit. Wat blijkt: de zaak stagneert.

Duurzame inzetbaarheid mag dan vaker en hoger op de agenda staan, aan de uitvoering van beleid schort nog het een en ander. En dat is niet omdat iedereen al duurzaam inzetbaar is. Want met name voor flexwerkers is op dit punt weinig aandacht, en de respondenten gaven aan dat hun topmanagement in hun ogen geen toonbeeld van duurzame inzetbaarheid is.

Wat is er dan aan de hand? Cristel van de Ven en Aukje Nauta schreven er een artikel over voor PW De Gids, dat verscheen in april 2018. Daarin geven ze ook een aantal praktische tips. Dat is nodig, want actie blijft geboden!

Dames Puma Kopen Sneakers 2019 amp; Schoenen pff6Sq5w.

Door | 9 april 2018|Publicaties|
8 Heren Asics Pulse Hardloopschoenen Gel Geest Hardloop Geelzwart waaqRUEx
High Mustang Authentisch Damen Grau Sneakers Sneaker 8wffCq
Glide Lube Durex Lubricant Feel Real Play Tingle Gel Perfect amp; PEq1YHWq Cumulus Hardloopschoenen Dames Gel 19 Asics Sale Goedkoopste

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.