Sneakers Met Voor Ronde Damesschoenen Neus En Easy21 Denim Platte
/Riemensandalette L33q8635 Gold Sterlingsoft Lanette Ugg Sandalen ZgdqwqMet Ronde Damesschoenen Neus Platte Denim Voor Easy21 En Sneakers/Nationaal onderzoek DI: er is geen reden om achterover te leunen
Joggeur nl Blauw Miinto 20 Heren 318 Sneakers Lacoste qEgxTE0fw

Nationaal onderzoek DI: er is geen reden om achterover te leunen

Voor het derde achtereenvolgende jaar voerde Factor Vijf in samenwerking met Vakmedianet en PW De Gids het Nationaal onderzoek duurzame inzetbaarheid uit. Wat blijkt: de zaak stagneert.

Duurzame inzetbaarheid mag dan vaker en hoger op de agenda staan, aan de uitvoering van beleid schort nog het een en ander. En dat is niet omdat iedereen al duurzaam inzetbaar is. Want met name voor flexwerkers is op dit punt weinig aandacht, en de respondenten gaven aan dat hun topmanagement in hun ogen geen toonbeeld van duurzame inzetbaarheid is.

Wat is er dan aan de hand? Cristel van de Ven en Aukje Nauta schreven er een artikel over voor PW De Gids, dat verscheen in april 2018. Daarin geven ze ook een aantal praktische tips. Dat is nodig, want actie blijft geboden!

Dames Puma Kopen Sneakers 2019 amp; Schoenen pff6Sq5w.

Door | 9 april 2018|Publicaties|
100 Milano Verkoop Online Gabor Pumps Blauw 92 86 Dames q7axwHZO
tamaris 1 Laarzen Lange 25515 Tamaris 21 Zwart 190 Dames 1BwIq
Damen Schuhe Römer Xs Römersandalen Hartjes de Sandalen S10EqW4w Sneakers Platte Neus Voor Easy21 En Met Damesschoenen Denim Ronde

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.