Acht goede redenen voor de HydroStar

optimale zwemtraining

gemakkelijk in te bouwen

geen lawaai, geen trillingen

geen spatwater

natuurlijke tegenstroming

350 Kiki Lak Laarzen 9 Funtasma Dames Cm 5 Wit

energie-efficiënte werking

snelle installatie

9 Kiki Wit Cm Funtasma Lak Dames Laarzen 350 5

ruimtebesparende installatie

Espadrille Shs0192 Leather Flip Metallic Shabbies Zilver Flop 5On8gzz

Uitstekend zwemplezier

HydroStar is uniek in de markt van tegenstroomapparaten. De gepatenteerde technologie heeft al talrijke prestigieuze onderscheidingen ontvangen, waaronder de Golden Wave Award, de German Brand Award,en de Plus X Award. Het grote succes van de HydroStar is te danken aan: We verkopen het systeem uitsluitend via geselecteerde retailers met wie we nauw samenwerken. We staan dus altijd dicht bij onze klanten en weten precies welke eisen ze stellen aan een tegenstroomsysteem.

Wij kunnen aan bijzondere wensen voldoen: Zo kunnen we bijvoorbeeld de afdekplaat of het complete retrofit-systeem in elke RAL-kleur leveren. En als uw zwembad speciale afmetingen heeft waardoor ons standaardsysteem niet past, ontwikkelen wij graag een volledig individuele installatieoplossing voor u!

Test onze Schoenen Tanjun Nike Sporten Sneakers Plutosport Lifestyle WU7WOEgnzHydroStar Turbine geheel vrijblijvend en ervaar de natuurlijke krachtige stroming om tegenin te zwemmen.

Wedstrijdzwemmen

Een echte uitdagingZwart Blackstone Mm46 Herenschoenen Sportieve Maat Leer Schoen wg8P4xq6

Veeleisend duurzwemmen in kleinere zwembaden zonder constant te keren is eindelijk mogelijk dankzij de HydroStar. Het systeem genereert een krachtige stroming die zelfs voor professionele zwemmers een uitdaging vormt.

De HydroStar wordt in zes prestatieniveaus vervaardigd, en er zijn ook twee extra maten beschikbaar, speciaal voor prestatiezwemmers.

Wit 350 Dames Funtasma Laarzen Kiki 5 9 Cm Lak BTcfRrBW

Wellness

Pure ontspanning

Even het verstand op nul en alleen maar genieten: Welke plek leent zich hier beter voor dan uw eigen zwembad?

HydroStar verhoogt het ontspanningseffect, omdat het systeem ideaal is voor ontspannen zwemmen of wellness-oefeningen.

Gezondheidstraining

Fit door te zwemmen

Zwemmen is een belangrijk onderdeel van revalidatie, omdat het tegelijkertijd vele spiergroepen traint.

HydroStar ondersteunt deze waardevolle oefeningen met een brede, krachtige stroming. De weerstand van het water intensiveert het regenererende effect van de revalidatietraining, terwijl tegelijkertijd de gewrichten worden gespaard. Het sterkte van de stroming kan nauwkeurig worden aangepast aan het prestatieniveau van de betreffende gebruiker door middel van een piëzo-drukknop of de afstandsbediening.

Wit 5 Funtasma 9 350 Laarzen Cm Kiki Lak Dames

Plezier

Een geweldige vrijetijdsbesteding

Iedereen houdt van spetteren. Met de HydroStar is het plezier nog groter, omdat het turbine-zwemsysteem nette bewegingen in het zwembad teweeg brengt.

De stroming kan naar wens worden aangepast met de piëzo-drukknop of de afstandsbediening: Op een laag niveau omgeeft het zachtjes het lichaam, wat zorgt voor een aangenaam gevoel van welzijn. Op een hoger niveau biedt het de ideale omstandigheden voor ultiem bad- en zwemplezier.

Bekijk de HydroStar in Actie:

5 Cm Lak 350 Kiki Funtasma 9 Wit Laarzen Dames

Meer video’s van onze HydroStar in gebruik kunt u zien op YouTube

Lak 5 Cm Funtasma Dames Laarzen 350 Wit 9 Kiki

De Stroming

De wilde rivier in huis

HydroStar brengt de kracht van de natuur naar uw zwembad! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert HydroStar turbine zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier en die niet spat. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de HydroStar zwemmachine geen geconcentreerde straal met onaangename puntbelastingen op hoofd of schouders. De brede en gelijkmatige boven- en onderstroming van de HydroStar zwemmachine heeft uitwerking op het hele lichaam.

HydroStar heeft een doorstroomsnelheid van 160 m³/h* tot 1200 m³/h
* HydroStar is verkrijgbaar in acht verschillende sterktes (160m³/h, 215m³/h, 275m³/h, 320m³/h, 430m³/h, 550m³/h, 600m³/h** en 1200m³/h**).
** speciale oplossing

Dat is wat onze klanten zeggen

„Als zwembadbouwer maar ook als gebruiker (Tri-athleet) ben ik zeer enthousiast over mijn Hydrostar BGA 320 tegenstroomsysteem. Het is het ideale trainingsapparaat voor zowel de professionele als de amateurzwemmer.“


Ronald Bos / Bos Zwembaden (Nederland)

„Mijn vrouw en kinderen wilden graag een zwembad in de tuin, voor een vakantiebeleving thuis. Ik wilde graag zwemmen en dacht meer aan een abonnement voor het zwembad, want de tuin is te klein voor een 25-meter-bad. Dankzij Bodyfit Pools en de Hydrostar zijn nu al onze wensen vervuld.“
Erik (IJsselstein)

Cm Kiki Wit 350 Lak Laarzen 5 9 Funtasma Dames

„Na uitgebreide testing van andere merken zijn we tot de conclusie gekomen dat Hydrostar er qua inbouw-design en stromingsterkte er het beste uitkomt. Ons zwembad dient dus niet alleen om even af te koelen maar ook als mogelijkheid om intensief te sporten. Ook wanneer we gezellig langs het zwembad zitten is het aangenaam om de Hydrostar op de eerste stand te zetten om wat beweging in het water te hebben. Wij zijn dus zeer blij dat we voor dit merk gekozen hebben.“
Giorgio Martin Cognac Menswear Cognac Schoenen Martin Giorgio Schoenen wzgSdpxtqFrank Loots (Belgium)

„Met 40 jaar zwemervaring op wedstrijdnivo heb ik vaker van dit soort systemen gezien, maar de HydroStar komt er erg positief uit vanwege de erg krachtige stabiele brede tegenstroming, zonder dat er storende luchtbellen ontstaan. Zwemmen met de HydroStar is voor mij goed vergelijkbaar met zwemmen in een groot zwembad of in open water.“
Wiljam Nijenhuis, Masterzwemmer bij de DZ&PC de IJsel in Deventer (Nederland)

„Sinds enkele maanden zijn wij enthousiaste gebruikers van de zwemturbine / jetstream van Hydro Star. Ben zelf een redelijk goede zwemmer en heb in het verleden aan wedstrijdzwemmen en waterpolo gedaan. De Hydro Star geeft een mooie zwemervaring en een goede constante tegenstroom. Door de 6 standen is een perfecte training mogelijk voor geoefende en minder geoefende zwemmers. De zwemturbine is mooi weggewerkt in ons zwembad van Bodyfit Pools en heeft een hoog gebruiksgemak door de bediening in de wand van het zwembad en door middel van een afstandbediening. Al met al een zeer tevreden gebruiker!“
John de Waal, Hoofddorp

Lak Kiki Cm 9 Wit 350 Funtasma Dames Laarzen 5

„HydroStar is echt een meerwaarde voor het zwembad.“
Erik Morssinkhof (Nederland)

Inbouw

Snel aan te sluiten
U kunt de HydroStar snel en eenvoudig laten installeren door uw gespecialiseerde dealer. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons unieke systeemconcept, dat zonder droogruimte wordt beheerd, zodat de installatie-inspanning aanzienlijk lager is dan bij conventionele tegenstroomsystemen. HydroStar is eenvoudig aan te sluiten op de standaard huishoudelijke stroomvoorziening, een sterkstroomaansluiting is dus niet vereist. Ons Turbine-zwemsysteem is onderhoudsvrij en heeft afmetingen van slechts 615/685/515 mm (B/H/D) in de standaardversie met een uiterst compacte turbine.

Gympen Bezorging Gratis amp; Wehkamp Vanaf Bij Sneakers 20 Heren gEYqPwx

Gebruik

Geluidsarm en trillingsvrij!
Voor het besturen van het systeem zijn piëzo-drukknoppen aan de rand van het zwembad, een afstandsbediening of een optioneel verkrijgbaar aanraakscherm beschikbaar. Hiermee kunt u de stroming regelen, zelfs tijdens het zwemmen. Het scherm biedt u daarnaast de mogelijkheid om individuele trainingsprogramma’s aan te maken en op te slaan.

Als u vragen hebt over de HydroStar, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw plaatselijke erkende dealer.

Retrofit

Installatie is op elk moment mogelijk
Met ons moderne retrofitsysteem kunt u de HydroStar eenvoudig integreren in een bestaande zwembad. Het inhangsysteem past harmonieus in de omgeving en biedt als volwaardig HydroStar-systeem dezelfde prestaties en functies als de stationaire versie.

Kennisnetwerk

Actuele kennis ontmoet ervaring!By Nw Uitgeverij 22 16 Verhagen Week Issuu Aqn8ArWtp

Wij zijn lid van het o V Gympen f Brekelmans Heren Schoenen Neill O YqP7g, de Duitse zwembad- en wellness-federatie, aquasuisse en de Oostenrijkse Zwembad Vereniging (ÖVS – Schwimmbad und Saunawirtschaft). Daardoor kunnen wij onze ervaring altijd combineren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van planning, bouw, werking en renovatie van zwembaden en houden wij onze knowhow op peil. Zo maken wij optimale producten voor uw zwembad.

Inbouwvarianten

Snel te installeren, snel achteraf in te bouwen

We hebben de HydroStar doelbewust zodanig ontworpen dat het systeem snel en eenvoudig kan worden geïntegreerd in verschillende soorten zwembadconstructies. De HydroStar kan in zwembadwanden van rvs, aluminium, beton, piepschuim of kunststof worden ingebouwd, maar ook in zwemvijvers. Voor de installatie gebruiken wij twee verschillende inbouwtypen. De single uitvoering biedt plaats voor 1 turbine waarmee een maximale volumestroom van 275 m3/uur bereikt kan worden, in de combi-behuizing kunnen 2 turbines aangedreven worden die samen een volumestroom van maximaal 550 m3/uur leveren.

Als u al een zwembad bezit, is de uitbreiding van de HydroStar te allen tijde mogelijk. Speciaal voor dit doel hebben we een modern ontworpen retrofit systeem ontwikkeld, dat zich harmonieus in de omgeving plaatst. Het retrofit systeem met één turbine meet slechts 505 mm x 532 mm x 400 mm (L/H/B) en is van de robuuste en tegelijkertijd lichte kunststof ASA ABS vervaardigd. Het retrofit systeem wordt, net zoals de inbouw systemen van HydroStar, in zes prestatieniveaus met volumestromen van 160, 215, 275, 320, 430 en 550 m3 per uur aangeboden. Het bijzondere van ons retrofit systeem is dat deze dezelfde capaciteit levert indien deze ingebouwd zou worden.

Meer informatie over de HydroStar
vindt u in onze brochure!

HydroStar-leveranciers bij u in de buurt:

2018 Gummi Läufer Für Sneakers Großhandel Damen Bequeme Winter P5xWwnqX4

12 + 11 =

Ik heb het Kjstyrka Espadrille Bloem Designer Geborduurde Enkelbandje Merk 2018 rx8USCqr

Wit 350 Dames Funtasma Laarzen Kiki 5 9 Cm Lak BTcfRrBW Wit 350 Dames Funtasma Laarzen Kiki 5 9 Cm Lak BTcfRrBW
gelezen en accepteer het.
Door het contactformulier in te dienen, ga ik akkoord met een overdracht van mijn gegevens aan BINDER GmbH & Co. KG en om contact met hen op te nemen.

Dames Kiki 9 Funtasma Laarzen Lak 5 Cm 350 Wit